Onderscheidend door hoge kwaliteit!

Overzicht acties

In gezamelijk overleg bepalen we welke u aspecten van het spectrum u zelf kunt of wilt uitvoeren en welke aspecten Espron voor u uitvoert. Tenslotte heeft Espron altijd meerdere uiteenlopende spaaracties klaarliggen, zodat in veel gevallen binnen een paar dagen een actie gestart kan worden.

Bruynzeel Holland

Diverse tekenbenodigdheden

Creëer de mooiste tekeningen en kunstwerken met de tekenbenodigdheden van Bruynzeel.

Intresse?

Bamboe dekbedovertrekken

Geniet van een heerlijke nachtrust

Werkt anti-transpirerend, heeft een optimale temperatuur- en vochtregulatie en geeft geen allergische reacties op de huid.

Bekijk actie

Bamboe dekbedden

Heerlijk uitgeslapen wakker worden

Absorbeert vocht 3x beter dan katoen, heeft een optimale temperatuur- en vochtregulatie en blijft droog bij hoge temperaturen.

Bekijk actie

Kookpannen Black Edition

Samen lekker koken

Met deze uitgebreide pannenset wordt koken een plezier. De kookpannen hebben een gepolijste basis en sterke kunststof handvatten. Dankzij de glazen deksel is het kookproces goed te volgen.

Bekijk actie

Luxe Badtextiel

Begin de dag heerlijk opgefrist

Vanaf sorteren van katoen, het weven tot uiteindelijk de confectie, wordt er maximaal aandacht besteed aan alle productiefasen om tot het meest hoogwaardige eindproduct te komen.

Bekijk actie

Houten snijplanken

Unieke gegraveerde borden en snijplanken

De houten borden en snijplank zijn weer helemaal in en niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Ze kunnen gebruikt worden voor zowel brood, als voor vlees of om lekkere hapjes op te serveren.

Bekijk actie

Warme plaids en kussens

Breng sfeer en warmte in huis

Tijdens frisse zomeravonden op het terras of ’s winters lekker binnen op de bank: een woondeken, ook wel genoemd een woonplaid, komt elk seizoen van pas.

Bekijk actie

Megazachte knuffels

Supergroot en mega zacht

In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk. Deze knuffels zijn een aanwinst voor ieder kind.

Bekijk actie

Bakpannen

Creëer de heerlijkste gerechten

De bakpan is waarschijnlijk de meest gebruikte pan, we bakken er een eitje in, vlees en vis, pannenkoeken en gebruiken hem om er restjes in op warmen.

Bekijk actie

Salt and Pepper ovenschalen

Tover de heerlijkste gerechten uit de oven

Braden en bakken in de ovenschaal is favoriet als het om gerechten gaat die een lange garing nodig hebben. Of het nu een goed stuk vlees, een verse lasagne of een lekkere ovenschotel is.

Bekijk actie

Reisspellen

De leukste spellen voor thuis en onderweg

Spaar nu voor de leukste reisspellen. Klein formaat dus, handig mee te nemen op vakantie en op reis. Er is keuze uit de grote titels zoals Monopoly, Cluedo, Twister en Wie is het?

Bekijk actie

Luxe bestek

Maak van elke maaltijd een feestje

Antraciet is één van de trendkleuren voor bestek van dit moment. De kleur is goed te combineren met koper, wit, goud, zilver en hout. Het bestek ligt goed in de hand en is makkelijk te gebruiken.

Bekijk actie

Vragen en/of opmerkingen? Neem vandaag nog contact op!