Espron ontwikkelt de leukste spaar- en loyaliteitsacties voor vele retailers. Wij ontwikkelen dit custom-made en werken samen met grote merken om nieuwe lijnen te ontwikkelen speciaal voor spaaracties.

We ontwerpen de mooiste producten met een team van vormgevers en produceren ook zelf in het Verre Oosten. Onze spaaracties vind je bij vele supermarkten en wij verzorgen dit compleet. Wij vormen met 30 enthousiaste mensen een ondernemend en creatief team en wij zoeken versterking. Wij zoeken een enthousiaste én een ondernemende

Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving:

Je onderhoudt op een open en directe manier contact onze klanten. Verkoopt spaaracties, houdt gedurende de actie contact met klanten en zorgt dat al onze klanten op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en acties. Je werkt goed samen met de accountmanager en samen halen jullie het optimale resultaat.

Functie eisen:

Je opleiding is op MBO niveau met minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met fmcg/retail, je kan snel schakelen, bent commercieel en maakt makkelijk contact. Kortom een topper die het leuk vindt om via mail, telefoon onze producten te verkopen en onze klanten te informeren.

Voel je je aangesproken door deze vacature? Ben jij communicatief sterk, creatief, zeer klantgericht en voldoe je aan bovenstaande functie eisen? Mail je CV met motivatiebrief naar info@espron.nl, we nemen dan graag contact met je op.