Over ons

Espron verzorgt innovatieve, trendy en op maat gemaakte loyaliteitsacties. Espron kan alle facetten van een actie uitvoeren.

Van het leveren van promotionele artikelen als premium bij uw producten tot het volledig bedenken, uitwerken en begeleiden van een loyaliteits- of spaaractie, waarbij wij zorg kunnen dragen voor de inkoop, logistiek en vormgeving.

Spaaracties

Espron is onderscheidend door de hoge kwaliteit zowel van haar producten als van de ondersteuning van haar spaaracties. Supermarkten kunnen, alleen of met een cluster met meerdere collega's, een spaaractie bij ons kant en klaar "bestellen". Wij drukken de spaarkaarten op maat met looptijd, deelnemende winkel(s) en formulelogo, wij leveren A0 raamposters, A3 en A4 posters om de actie te ondersteunen, spaarzegels en één of meerdere aangeklede rekken of bakken waarin de producten getoond kunnen worden. De spaarkaarten, spaarzegels en het actiedraaiboek wordt voor aanvang van de actie persoonlijk uitgeleverd door een medewerker van Espron.

Levering

Er hoeven dus geen grote voorraden te worden opgeslagen op de actielocatie. Levering van actieproducten gaat altijd op basis van recht van retour. Het volledige recht van retour geldt op productniveau. Zolang het product en de verpakking onbeschadigd is, kunt u elk los product retourneren na afloop van de actie. Ook aangebroken omdozen kunnen terug naar Espron. Espron heeft altijd meerdere leuk spaaracties klaarliggen, zodat binnen een paar dagen een actie gestart kan worden.

Terug naar home